Список предметов

Математика
Литература
Алгебра
Русский язык
Геометрия
Английский язык
Химия
Физика
Биология
Другие предметы
История
Обществознание
География
Українська література
Українська мова
Казак тили
Беларуская мова
Информатика
Экономика
Право
1. Choose the correct form of the verbs
When you...Brian again, you...him
a)Will see, wont recognize b) will see, not recognize c)see, wont recognize d)see, will not recognize .
2. Complete the sentence with appropriate modal verb :
Whatever you do, you...touch that switch.Its dangerous.
a)dont have to b)mustnt c)neednt d)shoulnt
3.Choose the rifht variant:
I put...salt in the soup. Prhaps too...
a)much, much b)many, much c)a lot of, much d)plenty of, much
4.Complete the sentence:
Why are you looking under the bed? Have you lost ... ?
a)any b)something c)some d)anything
5.Choose the rifht variant:
The cinema was almost empty. There were very ... people there
a)few b)a few c)little d)a little
6.Choose the corect form of the verbs:
The swimming pool ... at 9.00 and ... at 18.30 every day
a)is opening, is closing b)open, close c)opens, closes d)has opened, has closed
7.Choose the right conjunction:
Can you look after my flowers ... I am out?
a)until b)while c)as soom as d)when
8.Choose the right variant:
I wish my room... larger
a)to be b)was c)were d) will be
9.Insert the correct preposition:
I congratulated Jane... passing the exam.
a)on b)about c)for d)of
10.Choose the right variant:
I dont...money. Its not important to me.
a)care of b)care for c)care about d)care with
спросил от в категории Английский язык

1 Ответ

1. d
2. d
3. c
4. d
5. a
6. c
7. b
8. c
9. c
10. c
ответил от
x
...